Stg. Speelplek De Hollandsche Tuin

speeltuin 2Speeltuin De Hollandsche tuin in Buurmalsen is weer goed zichtbaar. Afgelopen weekend gingen leden van de dorpsraad en de speeltuinvereniging aan de slag om de speeltuin weer zijn open en toegankelijke karakter terug te geven. De struiken langs de Prins Willem Alexanderstraat zijn weggehaald. Nu de hoge struiken weg zijn, is het zicht op de speeltuin verbeterd waardoor een betere sociale controle mogelijk is. In het dorpsplan van Buurmalsen stond dit punt op de wensenlijst.

Als voorbereiding op de klus zaagde Arjan Kardol vrijdagmiddag de struiken om. De hulptroepen gingen op zaterdag snel aan de slag. Medewerkers van de buitendienst van gemeente Geldermalsen ondersteunden het werk. Ook dorpswethouder Ton van Maanen en dorpsambtenaar Conny Smeekes staken de handen uit de mouwen. De werkzaamheden verliepen voorspoedig. De dorpsraad zorgde voor de inwendige mens. Na afloop zat iedereen lekker in het zonnetje en genoot van een broodje hamburger. Iedereen keek tevreden terug op een goede en gezellige samenwerking.

Speeltuin5
Speeltuin4
Speeltuin3
Speeltuin 2