Buurmalsen & Dorpsraad

De Dorpsraad Buurmalsen zet zich voor én met de inwoners in om de leefbaarheid in Buurmalsen te behouden en te vergroten.

Leefbaarheid is iets van ons allemaal.

Persbericht Gemeente West Betuwe van 24-12-2020

Uitslag Buurmalsen in het licht

Dorpsraad Buurmalsen is op zoek naar jou!

Uitkomst enquête woningbehoefte Buurmalsen

Even een boom opzetten

Nieuwe school niet in Buurmalsen & update 14 oktober 2020

Groenbrigade Buurmalsen steekt de handen uit de mouwen

Zwerfafvalbrigade

De maatschappij is in ontwikkeling, Buurmalsen leefbaar houden is dus een continu proces.

Dat maakt dat leefbaarheid iets is van ons allemaal.

De Dorpsraad wil ideeën van bewoners bundelen, richting geven en omzetten in daden. Het is dus belangrijk dat de inwoners van Buurmalsen hun wensen kenbaar maken! De gezamenlijke rode draad die we daaruit kunnen vormen voor ons dorp bepaalt de keuzes, die we namens ons allemaal maken en verantwoorden op deze website.

Wij rekenen op alle inwoners van Buurmalsen.

Uitslag Buurmalsen in het licht

De uitslag van de actie “Buurmalsen in het licht” is bekend. Ondanks het slechte weer heeft een jury van 4 personen (waaronder 2 jeugdleden)  de uitslag bepaald.

I.v.m. de privacy worden de adressen/namen van de prijswinnaars niet op deze website gezet. Alle deelnemers hebben persoonlijk bericht gehad. De prijzen zijn inmiddels uitgereikt.

De cadeaupakketten zijn gekocht bij de Betuwse Fruitshop en Le Melangeur. De 2 cadeaubonnen kunnen worden besteed bij de slager.

De dorpsraad bedankt de juryleden en alle deelnemers van de actie!

dorpsraadbuurmalsen@gmail.com